Hoito-ohjeet

Koruista kannattaa pitää hyvää huolta, niin ne kestävät kauniina pidempään. Korut suositellaan laittamaan päälle viimeisenä pukeutumisen, meikkaamisen ja hiustuotteiden laiton jälkeen. Korut voi pyyhkiä liinalla sormenjälkien ja pölyn poistamiseksi. Vältä kastelemasta koruja. 

Kun otat nappikorvakorut pois korvista, vedä lukkoa suoraan taaksepäin, jotta sivuttainen vetovoima on mahdollisimman pieni. 

Materiaalit ja valmistus

Korut ovat pääosin peiliakryylia ja polymeerimassaa. Akryyliosat on laserleikattu 3mm akryylilevystä ja polymeerimassaosat on käsin tehty massasta. Nämä ovat suhteellisen kevyitä materiaaleja ja näistä saa hyvin kevyitä koruja vaikuttamalla osien paksuuteen. 

Koruihin käytetään hartsiliimaa, joka kovettuessaan muodostaa vahvan, kestävän ja läpinäkyvän liimapinnan. Napeissa metallitappien päällä saattaa olla hartsikerros tappien kiinnittymisen lujittamiseksi. 

Kaikki metalliosat ovat kirurginterästä (304), joka on pitkäkestoista, ruostumatonta ja yleisesti ottaen allergisoimattomana pidettyä. Jotkut osat ovat päällystetty ruusukullalla.

Korut ovat suomalaista käsityötä. Kaikki korut on suunniteltu ja koottu Suomessa, muu valmistus tapahtuu myös Suomessa niin pitkälti kuin mahdollista. Laserleikkaus on tilattu suomalaiselta yritykseltä, mutta varsinainen leikkaustyö tapahtuu ulkomailla, jossa on oikeat materiaalit ja laitteet meidän tarpeisiimme.

Muuta 

Katso palautus- ja reklaamaatio-ohjeet alapalkista!

Korut pakataan joko kauniiseen logolliseen korurasiaan tai ne kiinnitetään kauniiseen logolliseen taustapahviin. Tällä hetkellä kookkaimmat korumme eivät mahdu korurasioihin, joten nämä tulevat toistaiseksi taustapahvin kanssa. Kauniit pakkaukset sisältyvät korujen hintoihin!